מדיניות פרטיות | הסוכנות היהודית לארץ ישראל

הסוכנות היהודית לארץ ישראל
מדיניות והודעה על הגנת הפרטיות והמידע
[עודכן לאחרונה: 2 באפריל, 2020]

הסוכנות היהודית לארץ ישראל ("הסוכנות היהודית", "אנחנו", "אנו", "איתנו", "שלנו") מכבדת את פרטיות לקוחותיה ומחויבת להגן על המידע האישי שלקוחותיה חולקים עימה. אנו שקופים בנוגע לאופן בו אנו נוהגים במידע שאנו עשויים לאסוף ולעבד בעת השימוש שלכם בשירותים שלנו (כהגדרתם להלן), כאשר אתם מגישים מועמדות למשרה, מועסקים על ידינו, מבקרים באתרי האינטרנט שלנו או מתקשרים איתנו בכל דרך אחרת; הכל – כמתואר במסמך מדיניות פרטיות זה ובהתאם לחוק הגנת הפרטיות, תשמ"א-1981 והתקנות מכוחו ("חוק הגנת הפרטיות").

הסוכנות היהודית פועלת להבטיח שכל היהודים יחושו קשר בלתי ניתן להתרה זה לזה ולישראל, ללא תלות במקום מגוריהם בעולם. הסוכנות היהודית מציעה עשרות תכניות כדי להגיע למטרה זו ולחבר כל יהודי לסיפור היהודי. לדוגמה, הסוכנות היהודית שולחת שליחים מישראל לקהילות יהודיות ברחבי העולם כדי ללמד על ישראל ולספק חיבור אישי למדינת היהודים; מציעה תכניות התנדבות בהן יהודים מישראל ומהתפוצות מטפחים אוכלוסיות פגיעות (הן יהודיות והן לא יהודיות); מספקת שירותים לעולים לישראל; מציעה תכניות "חוויות בישראל" באמצעות חברות בנות או ארגונים שותפים כמו "מסע" ו"תגלית"; ומפעילה או מממנת פלטפורמות רבות אחרות ליהודים במטרה לפגוש ולהכיר זה את זה, לעבוד ולחיות יחדיו לפרק זמן מסוים. הסוכנות היהודית תומכת גם באוכלוסיות פגיעות בישראל כמו ילדים בסיכון וקשישים עם מגוון רחב של תכניות חינוך, פנאי ומגורים (כל אלו יחד "השירותים").
אנשים העושים שימוש בשירותים אלה זכאים להגנה על המידע האישי שלהם כמפורט במסמך מדיניות זה ("מדיניות הפרטיות"). לקוח יכול להיות אינדיבידואל שמשתמש או מעוניין להשתמש בשירותים לצרכיו כפרט או כנציג או עובד של ישות משפטית. בנוסף, אנו עשויים לאסוף נתונים אישיים מאנשים פרטיים, או שאנשים פרטיים עשויים לספק נתונים אישיים כאשר הם משתמשים בשירותים או מבקרים באתרים שלנו או גולשים באתרי האינטרנט שלנו, או כעובדים או מועמדים לתפקידים בסוכנות ועוד. מדיניות הפרטיות הזו מתארת ​​גם את נהלי הסוכנות היהודית לאיסוף, שימוש, תחזוקה ועיבוד של מידע אישי.
לקוחות המעוניינים להתקשר איתנו או להשתמש בשירותים שלנו עשויים להתבקש לספק לסוכנות מידע מסוים הכולל מידע אישי ומידע רגיש כמפורט בהמשך מדיניות פרטיות זו ("מידע אישי"). השימוש של הסוכנות במידע אישי בקשר עם השירותים יבוצע בהתאם למדיניות פרטיות זו ותנאי השימוש של הסוכנות היהודית.
אנא קראו בעיון את הדברים הבאים כדי להבין את הנהלים שלנו ביחס למידע האישי שלכם וכיצד נתייחס אליו.
לעניין רגולציית הגנת המידע של האזור הכלכלי האירופאי 2016/679, ("GDPR") הסוכנות היהודית לרוב תיחשב כבעלת השליטה במידע האישי ("בעל השליטה במידע האישי").

 

1. איזה מידע אנו רשאים לאסוף?

מידע שאנו אוספים אודותיך לפני השימוש שלך בשירותים וממועד תחילת השימוש בהם.
אנו אוספים ומעבדים מידע שאינו מזוהה ואנונימי, ואוספים גם כמה קטגוריות של מידע, כולל מידע אישי רגיש (הידוע באיחוד האירופי כקטגוריות מיוחדות של מידע אישי) באמצעות השימוש שלך בשירותים שלנו. זה עשוי לכלול את הנתונים הבאים שלך ושל בן / בת הזוג שלך ושל התלויים בך: שם (פרטי ומשפחה), כינוי חיבה, תאריך לידה, מין, לאום, תיאור תפקיד, מספר/י טלפון (ים), מחלקה בה את/ה עובד/ת, מספר תעודת זהות, כתובת, מדינה, עיר, מיקוד, דואר אלקטרוני ופרטי קשר אחרים, מצב משפחתי, חשבון הבנק שלך, כרטיס אשראי ופרטי תשלומים וחיובים אחרים כאלה, אישורים בנוגע לזכות לעבוד באזור השיפוט שאת/ה נמצא/ת בו, היסטוריית תעסוקה, כישורים מקצועיים ואקדמיים, תחומי עניין והעדפות, העדפות הנוגעות לעלייה לישראל, מידע הנוגע לבריאותך כולל מצבים בריאותיים או נפשיים ואלרגיות. הסוכנות היהודית רשאית גם לאסוף את כתובות הדוא"ל של אנשים שמתקשרים איתה באמצעות דואר אלקטרוני או באמצעות שירותי מסנג'ר או פלטפורמות מדיה חברתית אחרות או ליצור חשבונות הכוללים שם משתמש וסיסמה.
הסוכנות היהודית רשאית לאסוף מידע אישי רגיש על מוצאו הגזעי או האתני של האדם, דעותיו הפוליטיות, אמונות דתיות או דומות, חברות באיגודים מקצועיים (או אי-חברות), מצב בריאותי או נפשי, עבירות פליליות או הליכים קשורים או כל מידע אחר הנחשב כרגיש על פי הדין החל הרלבנטי ("מידע אישי רגיש").
אין לך כל חובה חוקית למסור לנו כל מידע שהוא. עם זאת, אנו דורשים מידע מסוים על מנת לספק את השירותים. אם תבחר/י שלא לספק לנו מידע מסוים, ייתכן שלא נוכל לספק לך את השירותים.
לעולם לא נמכור את המידע האישי שלך לצדדים שלישיים (למידע נוסף ראו פרק שכותרתו: "שיתוף מידע אישי עם צדדים שלישיים״).

 

2. כיצד אנו אוספים מידע אישי על לקוחותינו או על המשתמשים בשירותינו?

ישנן שתי שיטות עיקריות בהן אנו משתמשים:

אנו אוספים מידע אישי באמצעות השימוש שלך באתר שלנו. במילים אחרות, כאשר את/ה משתמש/ת באתר או באפליקציה, אנו מודעים לכך ועשויים לאסוף, לשמור ולתעד את המידע הנוגע לשימוש כזה, באופן עצמאי או באמצעות שירותי צד ג' כמפורט להלן. זה עשוי לכלול מידע טכני ומידע התנהגותי כגון כתובת פרוטוקול האינטרנט (IP) של המשתמש המשמש לחיבור המחשב לאינטרנט, מיקום האתר ברשת (URL), מערכת הפעלה, סוג הדפדפן, סוגי התוספים של הדפדפן, רזולוציית המסך, גרסת הפלאש, הגדרת אזור הזמן, 'זרם הקלקות' של המשתמש באתר, פרק הזמן בו המשתמש ביקר באתר, שיטות המשמשות לדפדוף הרחק מדף וכל מספר טלפון המשמש להתקשר לשירות הלקוחות שלנו. כמו-כן, אנו עשויים לשתול cookies במכשירים דרכם הנך גולש/ת באתרים שלנו (ראו סעיף cookies להלן).

אנו אוספים מידע אישי הנדרש לנו על מנת לספק את השירותים כשאתה נרשם לשירותים. בנוסף, אנו אוספים את המידע האישי שלך, כשאת/ה מספק/ת לנו מידע כזה בעת מילוי טפסים או כשאת/ה מתקשר/ת איתנו.

 

3. לאיזו מטרה אנו אוספים מידע אישי?

אנו נשתמש במידע האישי כדי לספק ולשפר את השירותים ולעמוד בהתחייבויות החוזיות, האתיות והחוקיות שלנו, כולל למשל:
• ביצוע התחייבויותינו הנובעות מכל חוזה שנחתם בינך לבין הסוכנות היהודית ו / או כל חוזה שנחתם בין לקוח לסוכנות היהודית ולספק לך את המידע, המוצרים והשירותים שאת/ה מבקש/ת מהסוכנות היהודית;
• ניהול התיק שלך בסוכנות היהודית;
• אימות וביצוע עסקאות פיננסיות ביחס לתשלומים שאת/ה מבצע בקשר לשירותים;
• להודיע ​​לך על שינויים בשירותים שלנו;
• יצירת קשר איתך לצורך מתן סיוע טכני ומידע קשור אחר אודות השירותים;
• תשובה לשאלות שלך, פתרון בעיות, גילוי והגנה מפני שגיאה, הונאה או פעילות פלילית אחרת;
• ליצור איתך קשר בכדי למסור לך מידע ולהזמין אותך לקחת חלק בתוכניות אחרות המוצעות על ידי הסוכנות היהודית ו / או חברות הבנות שלה, גופים קשורים או צדדים שלישיים. אנו עושים זאת בהתבסס על האינטרסים הלגיטימיים שלנו בשיווק השירותים שלנו ושל הגופים הקשורים אלינו;
• ליצור איתך קשר כדי ליידע אותך על שירותים נוספים שעשויים לעניין אותך. אנו עושים זאת על סמך האינטרסים הלגיטימיים שלנו בשיווק השירותים שלנו;
• לצלם אותך או להשתמש בצילומים בהם את/ה מופיע/ה ובנגזרותיהם השונות אם את/ה משתתפ/ת בתוכניות שלנו או באירועים מכל סוג ולפרסם אותם לכלל צרכינו, לרבות לצרכי שיווק, פרסום, גיוס משאבים ועוד. אופן השימוש בחומרים כולל תוצרים מודפסים ומקוונים, מדיה חברתית, הודעות לעיתונות, בקשות לתרומות ועוד. אנו עושים זאת על סמך האינטרסים הלגיטימיים שלנו לקדם את התוכניות ואת האירועים שמקיימת הסוכנות היהודית ואת השירותים שאנו מספקים;
• ציות ובקרה, כגון עמידה בחובות הדיווח שלנו באזורי השיפוט השונים שלנו, ולמניעת פשיעה והגשת תביעה בכל הנוגע לעובדים שלנו, אנשי צוות, בטיחות המתקנים וכו׳;
• למטרות אבטחה ולזהות ולאמת את הגישה שלך לשירותים.

מידע אישי שאת/ה מספק/ת לנו עשוי להיות משולב עם מידע אישי המתקבל ממקורות אחרים, אשר כולם ישמשו למטרות המפורטות לעיל.

 

4. שיתוף מידע אישי עם צדדים שלישיים

אנו עשויים להעביר מידע אישי ל:

ארגונים קשורים, חברות בנות וגופים קשורים
זה כולל: כל חבר בקבוצה שלנו, שפירושו חברות הבת שלנו – בין שבבעלותנו המלאה או החלקית, באיחוד האירופי, בישראל, בארה"ב ובמקומות אחרים, כמו גם שותפינו למיזם משותף התומכים בעיבוד המידע האישי שלנו במסגרת מדיניות פרטיות זו. זה כולל גם גופים קשורים או שותפים אחרים דרכם אנו מספקים את השירותים שלנו. לדוגמא:
– מסע
– החוויה הישראלית
– ישראל טק צ'לנג' – (Israel Tech Challenge – ITC)
– אונוורד – Onward
– תגלית

למען הסר ספק, מובהר בזאת כי מדיניות זו הינה מדיניות הפרטיות של הסוכנות היהודית ולא של חברות בנות שלה או גופים קשורים אחרים.

צדדים שלישיים
אנו מעבירים מידע אישי לצדדים שלישיים בנסיבות שונות ומגוונות. אנו משתדלים להבטיח כי צדדים שלישיים אלה ישתמשו במידע האישי שלך רק במידה הדרושה לביצוע תפקידיהם וכי יהיה בינינו הסכם מחייב לפעולות עיבוד המידע שהם מבצעים עבורנו. צדדים שלישיים אלה עשויים לכלול שותפים עסקיים, ספקים, גופים קשורים, סוכנים ו/או קבלני משנה לביצוע כל חוזה שאנו נתקשר בו איתך. הם עשויים לסייע לנו במתן השירותים שאנו מציעים, עיבוד עסקאות, מילוי בקשות למידע, קבלה ומשלוח של מסרים, ניתוח נתונים, אספקת שירותי IT ושירותי תמיכה אחרים או במשימות אחרות, מעת לעת. צדדים שלישיים אלה עשויים לכלול גם ספקי אנליטיקה ומחקר ומנועי חיפוש המסייעים לנו בשיפור ואופטימיזציה של אתר האינטרנט שלנו ופעולות השיווק שלנו.
אנו מוסיפים ומסירים מעת לעת ספקים. נכון לעכשיו הספקים שלנו, שאליהם אנו עשויים להעביר מידע אישי כוללים גם את הגורמים שלהלן:

– Salesforce
– Google Analytics
– Active Trail/MailChimp, תוכנה לדיוור ישיר
– פלטפורמת זום באינטרנט לחדרי ישיבות
– מערכת מוקד טלפוני
– מערכת רישום מבקרים
– מערכת ניהול פרויקטים
– גיוס ותוכנת ניהול מועמדים לעבודה
– תוכנת ניהול משאבי אנוש
– שירותי נסיעות וחברות ביטוח
– משרדי ממשלת ישראל
– שירותי ניהול שכר
– חברות סקר

בנוסף, אנו עשויים לשתף את המידע האישי שלך עם צדדים שלישיים: אם אנו מחויבים לחשוף או לשתף את המידע האישי שלך בכדי לעמוד בכל חובה משפטית או ביקורת או ציות, במהלך כל הליך או חקירה משפטית או רגולטורית, או בכדי לאכוף או להחיל את תנאי החוזה שיש לנו איתך או עבורך; או כדי להגן על הזכויות, הרכוש והבטיחות של הסוכנות היהודית, הצוות והלקוחות שלנו או אחרים. הנ"ל כולל החלפת מידע עם חברות וארגונים אחרים לצורך הגנה מפני הונאה והפחתת סיכוני אשראי ולמניעת פשעי רשת.
למען הסר ספק, הסוכנות היהודית רשאית להעביר ולחשוף מידע ונתונים שאינם אישיים לצדדים שלישיים על פי שיקול דעתה.

 

5.היכן אנו מאחסנים את המידע האישי שלך?

אנו עשויים לשמור מידע אישי במסד נתונים שיהיה בבעלות ותחת בקרה של מנהל מאגר המידע. המידע האישי שאנו אוספים מאוחסן במאגרי מידע פנימיים ובענן:
Microsoft Azure, Salesforce, Egnyte, Oracle (Eloqua), Google Drive, Amazon.

 

6. העברות בינלאומיות של מידע אישי

מידע אישי עשוי להיות מועבר מחוץ לגבולות המדינה בה נאסף. כך למשל בהתקיים מנגנונים מסוימים, ניתן להעביר מידע אישי, לאחסן ולהשתמש בו ביעד מחוץ לאזור הכלכלי האירופי (EEA) אשר עשוי שלא להיות כפוף לחוקי הגנת המידע הזהים לאלה של האיחוד האירופי. כאשר המידע האישי שלך מועברים אל מחוץ לאיחוד האירופי, אנו ננקוט את כל הצעדים הנדרשים באופן סביר כדי להבטיח כי הנתונים שלך כפופים לאמצעי הגנה מתאימים, וכי הם מטופלים בצורה מאובטחת ובהתאם למדיניות פרטיות זו .הסוכנות היהודית מעבירה מידע אישי מהאתרים השונים ותחומי השיפוט השונים שבהם היא פועלת לתחומי שיפוט אחרים, כדלקמן:
– לישראל: מטה הסוכנות היהודית ממוקם בישראל. ישראל נחשבת על ידי הנציבות האירופית כמי שמציעה רמת הגנה נאותה למידע האישי של תושבי מדינות האיחוד האירופי;
– לארצות הברית של אמריקה: כאשר אנו מעבירים מידע אישי לארצות הברית, אנו נעשה זאת בהתאם לאמור בחוק הגנת הפרטיות או לפי אחד הבסיסים החוקיים המתוארים בחוקי הגנת המידע של האיחוד האירופי, כגון Privacy-Shield, standard contractual clauses וכו'
– בתוך האיחוד האירופי: אנו עשויים להעביר את המידע האישי שלך מחוץ לאיחוד האירופי, על מנת:
– לאחסן או לגבות את המידע האישי;
– לאפשר לנו לספק לך את השירותים ולקיים את החוזה שלנו איתך;
– למלא כל מחויבויות משפטיות, או הנובעות מביקורת (audit) או מכללי ציות (compliance) המחייבות אותנו לבצע את ההעברה;
– לאפשר הפעלת הארגון שלנו, על בסיס האינטרסים הלגיטימיים שלנו אך לאחר שהגענו למסקנה כי הם אינם פוגעים בזכויותיך;
– להציע את שירותינו בתחומי שיפוט מרובים;
וכן
– להפעיל את הארגון שלנו, החברות הבנות והגופים הקשורים שלנו באופן יעיל ומיטבי.

 

7. שינוי או מחיקה של מידע אישי שנאסף על ידי הסוכנות היהודית

ללקוחות עשויה להיות זכות חוקית על פי חוקים רלבנטיים מסוימים (למשל אם המשתמש נמצא באיחוד האירופי) לקבל, לתקן, למחוק ולהגביל עיבוד של מידע אישי אודותיהם המוחזקים בידינו, להתנגד לעיבוד ובמידה ועיבוד מתבצע על בסיס חוקי של הסכמה מדעת (consent) – לחזור מהסכמה זו.
אם לקוח מעוניין, מסיבה כלשהי, לשנות, למחוק או לאחזר את המידע האישי שלו, הוא רשאי לעשות זאת באמצעות פנייה לסוכנות היהודית בכתובת jafidpo@jafi.org. הסוכנות היהודית תבצע את ההליך הדרוש לצורך זיהוי הלקוח כלקוח שיש לו הזכות לאחזר את המידע הספציפי ואז למסור את הנתונים הדרושים לתיקון, מחיקה או איחזור יחד עם זיהוי ספציפי של הלקוח והמידע האישי.
לתשומת ליבכם, הסוכנות היהודית עשויה למחוק מידע אישי או לשמור נתונים ומידע באופן מצטבר שאינו מאפשר קישור לפרטים מזהים או למידע אישי כלשהו, הכל – תלוי ביכולת המסחרית הטכנית. מידע כזה עשוי להמשיך לשמש את הסוכנות היהודית לצורך הפעלת השירותים.

 

8. שמירת מידע אישי

הסוכנות היהודית תשמור מידע אישי שהיא מעבדת רק כל עוד הוא נדרש על מנת לספק את השירותים וכדי לעמוד בהתחייבויותיה החוקיות, לפתור מחלוקות ולאכוף את ההסכמים בהם היא מחויבת. המידע האישי יישמר בהתאם לשיטות העבודה העסקיות הטובות ביותר ועל פי המחויבויות משפטיות.
לתשומת ליבכם, חלק מהנתונים לא יימחקו, וישמרו באופן אנונימי. מטא-דאטה ומידע סטטיסטי הנוגע לשימוש בשירותים אינו כפוף לנהלי המחיקה בהתאם למדיניות פרטיות זו ועשויים להישמר על ידי הסוכנות היהודית. לא נוכל לזהות אותך מנתונים אלה. נתונים מסוימים עשויים להישמר גם בשרתים של ספקי השירות שלנו עד שיימחקו בהתאם למדיניות הפרטיות שלהם ומדיניות שמירת המידע שלהם.

 

9. איסוף נתונים ו-Cookies באתר

כשאת/ה ניגש/ת לשירותים שלנו או משתמש/ת בהם, אנו עשויים להשתמש בטכנולוגיות סטנדרטיות כמו קבצי Cookies, פיקסלים וטכנולוגיות דומות, המאחסנות מידע מסוים במחשב שלך או במכשיר אחר המאפשר גישה למידע. טכנולוגיות אלו יאפשרו לנו לשייך את המחשב או המכשיר האחר למשתמש, וכן לאפשר הפעלה אוטומטית של תכונות מסוימות, ולהפוך את חוויית השירות שלך להרבה יותר נוחה וללא מאמץ. אנו משתמשים בסוגי cookies שונים: חלק מה-cookies חיוניים, הם דרושים להפעלת האתר שלנו ובהתאם לתנאים שלנו איתך; זה כולל, למשל, cookies שיאפשרו לך להתחבר לאזורים מאובטחים בשירות שלנו. אנו משתמשים גם ב-cookies לניתוח וניטור ביצועים, המאפשרים לנו לזהות ולספור את מספר המבקרים ולראות כיצד גולשים מסתובבים באתר שלנו כאשר הם משתמשים בו. לבסוף, אנו משתמשים ב-cookies פונקציונליים המשמשים לזיהוי שלך כשאתה חוזר לאתר שלנו. זה מאפשר לנו להתאים תוכן בהתאם להעדפותיך, כולל למשל, בחירת השפה או האזור שלך.
Cookies שונים נשמרים לתקופות שונות. Session cookies משמשות לצרכי מעקב אחר פעילויותיך המקוונות במפגש גלישה נתון. קבצי cookie אלה פוקעים בדרך כלל כאשר הדפדפן סגור אך עשויים להישמר לתקופה במכשיר שלך. קבצי cookie קבועים נשארים בפעולה גם לאחר שסגרת את הדפדפן; הם משמשים כדי לזכור את פרטי הכניסה שלך והסיסמה. Cookies של צד שלישי מותקנים על ידי צדדים שלישיים במטרה לאסוף מידע מסוים לצורך התנהגות מחקרית, דמוגרפיה. קבצי cookie של צד שלישי באתר שלנו כוללים, למשל, גוגל אנליטיקס. באופן דומה, פיקסלים מפייסבוק ואחרים מאפשרים שילוב של ספקי שירותים של צד שלישי (למשל פייסבוק, טוויטר) באתר שלנו. קבצי cookie של צד שלישי יישמרו על פי התנאים של אותם צדדים שלישיים, ואתה יכול לשלוט ב-cookies אלה בהגדרות הדפדפן שלך.
אנו משתמשים ב-cookies ובטכנולוגיות בהתבסס על כך שהם הכרחיים לביצוע הסכם איתך, או משום שהשימוש בהם הוא על בסיס אינטרסים לגיטימיים שלנו.
מרבית הדפדפנים יאפשרו לכם למחוק cookies מהכונן הקשיח של המחשב, לחסום את שתילת ה-cookies או לקבל אזהרה לפני שמירת cookie. עם זאת, אם תבחרו לחסום או למחוק cookies, החוויה המקוונת שלכם באתר שלנו תהיה מוגבלת.
כיצד להשבית cookies: ההשפעה של השבתת cookies תלויה בשאלה אילו cookies אתם משביתים, אך באופן כללי, האתר ושירותים מסוימים המסופקים באמצעותו עשויים שלא לפעול כראוי, יתכן שלא יזהו את המכשיר שלכם, יתכן שלא יזכרו את העדפותיכם וכן הלאה, אם cookies מושבתים או מוסרים. עם זאת, הפעלה או השבתה של cookies נתונים לבחירתך ולשליטתך. אם ברצונך להשבית cookies באתרנו, עליך לשנות את הגדרות הדפדפן שלך כדי לדחות cookies. האופן בו תוכל/י לעשות זאת תלוי בדפדפן בו את/ה משתמש/ת. פרטים נוספים על השבתת cookies ניתן למצוא בפרק הייעודי בהגדרות הדפדפן שלכם: Internet Explorer, Google Chrome, Firefox, Safari. אתרי האינטרנט שלנו עשויים, מעת לעת, להכיל קישורים לאתרים חיצוניים. איננו אחראים לתפעול, למדיניות הפרטיות או לתוכן של אתרים כאלה.

 

10. אבטחה ואחסון של מידע

אנו מקפידים מאוד על יישום, אכיפה ושמירה על אבטחת המידע האישי שאנו מעבדים. הסוכנות היהודית משתדלת ליישם, לאכוף ולתחזק אמצעי אבטחה, טכנולוגיות ומדיניות למניעת גישה בלתי מורשית או מקרית לגישה או להרס, אובדן, שינוי, שימוש או חשיפה של מידע אישי. כמו כן אנו נוקטים צעדים לפיקוח על ציות למדיניות זו באופן שוטף. במקום בו אנו מוצאים לנכון לאור אופי הנתונים והסיכונים למשתמשים, אנו עשויים להצפין נתונים. באופן דומה, אנו נוקטים צעדים סטנדרטיים בתחום כדי להבטיח כי אתר האינטרנט שלנו בטוח.
עם זאת, תשומת ליבכם מופנית לכך ששום אמצעי אבטחת מידע אינם מושלמים או בלתי חדירים, ואנחנו לא יכולים להבטיח כי גישה לא מורשית, דליפות, וירוסים והפרות אבטחת מידע אחרות לעולם לא יתרחשו.
בתוך הסוכנות היהודית אנו משתדלים להגביל את הגישה למידע אישי לאלו הנמנים עם כח האדם שלנו אשר: (i) דורשים גישה על מנת שהסוכנות היהודית תוכל למלא את התחייבויותיה על פי מדיניות פרטיות זו וכן על פי הסכמיה ו- (ii) עברו הכשרה מתאימה תקופתית באשר לדרישות החלות על עיבוד וטיפול במידע אישי ו- (iii)  כפופים להתחייבויות לשמירת סודיות כנדרש על פי הדין הרלבנטי החל. אנו נוקטים צעדים בכדי להבטיח כי הצוות שלנו, שיש לו גישה למידע אישי, יהיה ישר, אמין, מיומן ואשר הוכשר לנושא.
הסוכנות היהודית תפעל בהתאם למדיניות הפרטיות שלה בכדי להודיע ​​מייד לרשויות ולמשתמשים הרלוונטיים במקרה בו כל מידע אישי שעובד על ידי הסוכנות היהודית אבד, נגנב או אם הייתה גישה בלתי מורשית אליו, הכל – בהתאם לחוק החל ועל פי הוראות הרשות המוסמכת. אנו ננקוט מייד אמצעים מתקנים סבירים.

 

11. זכויות המשתמשים

למשתמשים יש זכויות על פי חוק הגנת הפרטיות ורגולציית ה-GDPR, לרבות, בנסיבות שונות, זכויות לגישה למידע האישי, תיקון מידע אישי, התנגדות לעיבוד ומחיקת מידע אישי. למען הסר ספק מובהר, כי לא ניתן לממש את זכויות המשתמשים באופן שאינו עולה בקנה אחד עם זכויות עובדי הסוכנות היהודית, עם זכויות הקניין שלנו וזכויות צד ג'. כיוון שכך, לא ניתן לגשת או למחוק או לתקן הפניות, ביקורות, הערות פנימיות והערכות, מסמכים והערות הכוללים מידע קנייני או סוגיי קניין רוחני. בנוסף, זכויות המשתמשים לא יכולות להיות ניתנות למימוש כאשר הן מתייחסות למידע אישי שאינו בצורה מובנית, למשל מיילים, או במקרים שבהם חלים פטורים אחרים. אם העיבוד מתרחש על סמך הסכמה, למשתמשים הזכות לחזור בהם מהסכמתם.
אם, מסיבה כלשהי, נרשם מעוניין לממש זכויות אלה ולשנות, למחוק או לאחזר את המידע האישי שלו, ניתן ליצור קשר עם הסוכנות היהודית (jafidpo@jafi.org). לתשומת ליבכם, יתכן והסוכנות היהודית תידרש לנקוט הליך לזיהוי משתמש המממש את זכויותיו. הסוכנות היהודית רשאית לשמור פרטים על זכויות כאלו הממומשות על מנת שהיא תעמוד בדרישות הציות והביקורת שלה. עוד לתשומת ליבכם, ניתן למחוק מידע אישי או לשמור מידע אישי באופן מצטבר שאינו מאפשר קישור לפרטים מזהים או לנתונים אישיים, הכל – תלוי ביכולת המסחרית הטכנית. מידע כזה עשוי להמשיך לשמש את הסוכנות היהודית.

 

12. כללי

הסוכנות היהודית שמה לה למטרה לעבד רק מידע אישי נאות, מדויק ורלוונטי המוגבל לצרכים ולמטרות שלשמם הוא נאסף. כמו כן, מטרתה לאחסן מידע אישי לפרק הזמן הדרוש למילוי המטרה שלשמה הוא נאסף. אנו אוספים מידע אישי רק בקשר למטרה לגיטימית ספציפית ומעבדים מידע אישי בהתאם למדיניות פרטיות זו.
במקרה של חששות כלשהם בנוגע לנהלי הגנת הפרטיות בסוכנות היהודית, ניתן לפנות לקצין הגנת הפרטיות שלנו בכתובת jafidpo@jafi.org. לאנשים באיחוד האירופי יש זכות להגיש תלונה לרשות מפקחת.

 

13. קטינים

ביחס למידע אישי אודות קטינים מתחת לגיל 16, הסוכנות היהודית תשתדל לעבד מידע אישי רק בהסכמת בעל האחריות ההורית על הקטין. הסוכנות היהודית תעשה מאמצים סבירים כדי לוודא שההסכמה ניתנת או מאושרת על ידי בעל האחריות ההורית של הילד/ה אך ככלל אינה יכולה לקחת אחריות על מצג שווא של אנשים באשר לגילם.

 

14. שינויים במדיניות פרטיות זו

תנאי מדיניות פרטיות זו יחולו על השימוש בשירותים, באתר ובכל מידע אישי שנאסף בקשר אליהם. הסוכנות היהודית רשאית לתקן או לעדכן מדיניות פרטיות זו מעת לעת. הגרסה העדכנית ביותר של מדיניות פרטיות זו תהיה זמינה בדף זה. שינויים במדיניות פרטיות זו תקפים בתאריך המצוין כ"עודכן לאחרונה" והשימוש הנמשך שלך בשירותים מהווה את הכרתך וקבלתך של מדיניות הפרטיות הנוגעת לניהול המידע האישי שלך בסוכנות היהודית.
אם יש לך שאלות או הערות סבירות הנוגעות למדיניות פרטיות זו, ניתן לשלוח לנו דוא"ל לכתובת jafidpo@jafi.org. אם נוכל לעזור, אנו נעשה מאמץ להשיב תוך פרק זמן סביר.